05 January 2011

1st Giveaway Tinie



assalamualaikum semua

kali nie mahu join ga dari tinie, so kepada sesiapa yang mahu join boleh klik SINI, untuk info yang lebih lanjut yea.

nak tag

kak hani
kak hana

myfreakydolls 1st giveaway



assalamualaikum semua

mau join contest nie, sila klik gambar di atas




Nadyabubble Giveaway

assalamualaikum semua



nak join giveaway dari nadiabubble  kepada yang nak join tue, boleh lah klik dekat nama tue ek!

ok, saya nak tag 2 orang blogger lelaki dan perempuan seperti yang diminta

-kak hani
-fika (kena buat taw, hehe)

-shah
-uncle uda


22 December 2010

Adhwa Fashion 1st giveaway



assalamualaikum

nak join giveaway dari adhwa fashion, untuk info lebih lanjut klik SINI

due date : 26/12/2010

Contest mari mengira bintang



assalamualaikum

kali nie nak join contest dari blog kelip-kelipan , kalau sesiapa yang mahu join boleh klik dekat keleip-kelipan untuk lihat syarat-syarat contest.

ok, jawapan bintang yang saya teka

733 dan 695

ok  nak tag 

julia
mama ika
kak nina

18 December 2010

cetot contest


assalamualaikum semua

ok kali nie saya nak join contest dari cetot. contest nie memerlukan slogan, jadi di bawah ini slogan yang saya cipta

CETOT OUTLET menjual pelbagai produk bayi dan untuk kaum ibu, pelbagai produk akan terlihat didalahm screen komputer anda dan anda cuma perlu memilih barangan yang diminati, semuanya dihujung jari anda. ianya sungguh menjimatkan masa dan tenaga!


ok, untuk yang nak join cetot contest nie, boleh klik sini untuk info lebih lanjut


Kasih Selamanya 1st Giveaway



assalamualaikum

ok kali nie mau join giveaway dari blog hadina. kepada sesiapa yang nak join tue masih ada masa lagi sebab tarikh tamat contest pada 22/12/2010. jom join ramai-ramai, hadiah pun menarik!

13 December 2010

MUSH 1st Giveaway


assalamualikum semua

nak join GA dari mush, saja-saja untuk mencuba nasib, mana tau ada rezeki boleh menang kan, ok kepada yang nak join GA nie boleh klik SINI

saya nak tag

mama farah
liyana
kak julia

anak-anakku comel bergaya contest


assalamualaikum semua

ok kali nie nak join contest anak-anakku comel bergaya, walaupun belum berkahwin lagi, hehe tapi perganjur yang baik hati ini, membenarkan untuk meletakkan gambar anak buah. so saya decide nak letak gambar anak buah saya.

okey bagi yang nak shopping tudung or beli inner cotton yang tengah hot sekarang nie, boleh klik laman web nie yea, banyak pilihan yang menarik  CANTIK ITU KAMU

contest nie dianjurkan oleh mydaniaeryati untuk syarat-syarat contest leh klik dekat nama tue yea.

saya nak tag :

mama farah
kak watie

saya dapat tau contest nie dari  malaysia give away

ok, nie dia gambar anak buah saya yang nak dipertaruhkan
.
.
.
.
.
.
.


caption : sebelum merempit, pastikan pakai helmet dulu derrr ;)

muhammad imran 3 tahun - helmet merah
muhammad idham 2 tahun - helmet biru


06 December 2010

BabyCool One-Stop 1st Giveaway



assalamualaikum semua, ok kali nie, saya nak join contest babycool one stop- 1st giveaway, kepada sesiapa yang berminat boleh klik LINK ini untuk mengetahui syarat-syarat giveaway ini.

ok fisrt time masuk blog nie, hati tertarik sangat tengok barang-barang baby yang dijual, terutamanya barang DyanaMP, designnya cantik dan tersangat comel! ia juga boleh dijadikan hadiah untuk kawan-kawan yang ada anak kecik, so apa tunggu lagi, jom shopping di blog INI

design nie yang saya paling suka sangat!


 comel jew kalau baby pakai nie :)


sementara itu pula di sweetlittle kidz collection, telah menarik hati saya pada baju tidur ini, comel, dan sesuai untuk kanak-kanak, dan boleh juga diberikan hadiah birthday untuk anak buah atau kawan-kawan yang mempunyai anak

*merah menyerlahkan bila memakainya


* comel dinosour tue, mesti cute kalau my baby pakai





name : muhammad rasul iman

d.o.b : 25 november 2010