22 December 2010

Adhwa Fashion 1st giveaway



assalamualaikum

nak join giveaway dari adhwa fashion, untuk info lebih lanjut klik SINI

due date : 26/12/2010

Contest mari mengira bintang



assalamualaikum

kali nie nak join contest dari blog kelip-kelipan , kalau sesiapa yang mahu join boleh klik dekat keleip-kelipan untuk lihat syarat-syarat contest.

ok, jawapan bintang yang saya teka

733 dan 695

ok  nak tag 

julia
mama ika
kak nina

18 December 2010

cetot contest


assalamualaikum semua

ok kali nie saya nak join contest dari cetot. contest nie memerlukan slogan, jadi di bawah ini slogan yang saya cipta

CETOT OUTLET menjual pelbagai produk bayi dan untuk kaum ibu, pelbagai produk akan terlihat didalahm screen komputer anda dan anda cuma perlu memilih barangan yang diminati, semuanya dihujung jari anda. ianya sungguh menjimatkan masa dan tenaga!


ok, untuk yang nak join cetot contest nie, boleh klik sini untuk info lebih lanjut


Kasih Selamanya 1st Giveaway



assalamualaikum

ok kali nie mau join giveaway dari blog hadina. kepada sesiapa yang nak join tue masih ada masa lagi sebab tarikh tamat contest pada 22/12/2010. jom join ramai-ramai, hadiah pun menarik!

13 December 2010

MUSH 1st Giveaway


assalamualikum semua

nak join GA dari mush, saja-saja untuk mencuba nasib, mana tau ada rezeki boleh menang kan, ok kepada yang nak join GA nie boleh klik SINI

saya nak tag

mama farah
liyana
kak julia

anak-anakku comel bergaya contest


assalamualaikum semua

ok kali nie nak join contest anak-anakku comel bergaya, walaupun belum berkahwin lagi, hehe tapi perganjur yang baik hati ini, membenarkan untuk meletakkan gambar anak buah. so saya decide nak letak gambar anak buah saya.

okey bagi yang nak shopping tudung or beli inner cotton yang tengah hot sekarang nie, boleh klik laman web nie yea, banyak pilihan yang menarik  CANTIK ITU KAMU

contest nie dianjurkan oleh mydaniaeryati untuk syarat-syarat contest leh klik dekat nama tue yea.

saya nak tag :

mama farah
kak watie

saya dapat tau contest nie dari  malaysia give away

ok, nie dia gambar anak buah saya yang nak dipertaruhkan
.
.
.
.
.
.
.


caption : sebelum merempit, pastikan pakai helmet dulu derrr ;)

muhammad imran 3 tahun - helmet merah
muhammad idham 2 tahun - helmet biru


06 December 2010

BabyCool One-Stop 1st Giveaway



assalamualaikum semua, ok kali nie, saya nak join contest babycool one stop- 1st giveaway, kepada sesiapa yang berminat boleh klik LINK ini untuk mengetahui syarat-syarat giveaway ini.

ok fisrt time masuk blog nie, hati tertarik sangat tengok barang-barang baby yang dijual, terutamanya barang DyanaMP, designnya cantik dan tersangat comel! ia juga boleh dijadikan hadiah untuk kawan-kawan yang ada anak kecik, so apa tunggu lagi, jom shopping di blog INI

design nie yang saya paling suka sangat!


 comel jew kalau baby pakai nie :)


sementara itu pula di sweetlittle kidz collection, telah menarik hati saya pada baju tidur ini, comel, dan sesuai untuk kanak-kanak, dan boleh juga diberikan hadiah birthday untuk anak buah atau kawan-kawan yang mempunyai anak

*merah menyerlahkan bila memakainya


* comel dinosour tue, mesti cute kalau my baby pakai





name : muhammad rasul iman

d.o.b : 25 november 2010



03 December 2010

MummyKD first Giveaway



nak join giveaway dari mummyKD-1st Giveaway. syarat dia cukup mudah giler macam makan kacang, boleh klik SINI untuk lihat. hadiah dia pun menarik seperti nombor-nombor yang digunakan. so harap-harap adalah rezeki..amin

Giffy First Giveaway

assalamualaikum semua


ok kali nie nak join giveaway dari giffy. omg bila masuk jew blog giffy nie, rambang mata tengok barang-barang yang dia jual, semuanya kiut @comel giler! serius tak tipu okey, kalau tak percaya, anda boleh lihat sendiri di SINI

giffy shop nie menyediakan pelbagai barangan antaranya, birthday card, door gift, button yang comel-comel seta ribbon pelbagai corak dan bayak lagi.

antara barangan yang paling saya suka dekat giffy shop nie ialah soft toys dia, comel giler! lagi-lagi toys atasinchi tue. dekat giffy nie jugak kita boleh beli barangan dia dan buat sebagai hadiah hari jadi, contohnya soft toys, misalnya anda ada anak buah atau anak, boleh lah belikan soft toys nie sebagai hadiah. dan paling bestnya lagi siap ada birthday card lagi, dan yang bestnya lagi, giffy nie siap sediakan servis untuk balut hadiah lain, dan semua wrapping dia unik-unik. nie antara gambar barangan yang paling saya suka


comelnya atasinchi and shrek tue :) kalau anak buah tengok mesti suruh beli, hehe


nie antara birthday card yang dibuat, comelkan!

 contoh wrapping servis yang disediakan


nie pulak antara button yang dijual, tengok warna dan bentuk pun dah tergoda, unikkan!


nie pulak door gift, nanti nak kawen boleh lah cari dekat giffy :)

okey, anda juga boleh datang sendiri dekat kedai giffy yea di wangsa walk mall, tapi kalau malas just bukak blog giffy dah jugak boleh buat order disitu, dan pihak giffy akan pos, wah! mudahkan jimatkan masa! jom kita bershopping di giffy, pasti tak menyesal sebab semua barang-barang yang dijual sunggul COMEL!




Cindai Boutique First Giveaway


yeah blog cikdai boutique tengah buay giveaway, so saya nak join! ehehe, syarat-syarat dia simple giler, kalau nak tahu boleh klik SINI. jom join ramai-ramai kita meriahkan giveaway nie. kalau ada rezeki boleh tambah koleksi tudung, hehe



Yatie Store 1st Giveaway


yeah, nak join giveaway lagi, kali nie saya nak join giveaway dari yatie store, kalau ada siapa-siapa nak join just klik dekat yatie store tue jew! ok pemenang akan dipilih berdasarkan random.org. so wish me luck yea :) mana tau ada rezeki kan, hehe



Contest Si Manjaku Comel


assalamualaikum semua...

ok hari nie nak join contest contest si manjaku comel, terjumpa contest nie tadi time buat blogwalking, best contest nie, sebab dapat tengok banyak baby comel! ehehe..ok kalau siapa-siapa nak join, bolehlah klik di SINI untuk melihat rules contest nie yea :)

ok, gambar yang telah dipilih ialah, gambar ini
.
.
.
.
.
.


inilah dia baby yang baru berumur 9 hari..nama diberi muhammad rasul iman. abaikan benda putih didahi tue,  itu benang untuk hilangkan sedu iman. nie jew pic dia yang bukak mata, bukan senang nak tangkap pic dia bukak mata, hikhik harap adalah rezeki muhammad rasul iman nie :)

nak tag

1- mama wanie
2 - kak anne
3- atalia
4- ibu fika
5- kak siti






Bul Craft Giveaway


hai semua

ezan nak join giveaway bul craft giveaway. kepada sesiapa yang nak join tue, bolehlah klik SINI
hadiah-hadiah yang disediakan sungguh comel sekali :)

Header untuk qila



ok nie first time nak join contest.. sebenarnya hari tue buat blogwalking and then terjumpa pulak contest cik qila nie, macam best jew contest yang dia buat, dia suruh create header untuk blog dia. so memandangkan saya nie banyak sangat masa terluang, hehe and deceide nak wat header untuk cik qila.

tak tau lah qila suka tak kan, sebab kita tak kreatif sangat T_T
ok, saya pilih warna pink, purple and kuning cair untuk wat header nie, untuk nampak kan warna lembut, hikhik...jadi setelah di edit sebaik mungkin, nie lah hasilnya...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



* klik untuk menjadikan gambar lebih gemuk


ok, diharap cik qila sudi terima contest nie. kepada yang nak join contest nie boleh klik SINI untuk lihat syarat-syarat contest nie