03 December 2010

Giffy First Giveaway

assalamualaikum semua


ok kali nie nak join giveaway dari giffy. omg bila masuk jew blog giffy nie, rambang mata tengok barang-barang yang dia jual, semuanya kiut @comel giler! serius tak tipu okey, kalau tak percaya, anda boleh lihat sendiri di SINI

giffy shop nie menyediakan pelbagai barangan antaranya, birthday card, door gift, button yang comel-comel seta ribbon pelbagai corak dan bayak lagi.

antara barangan yang paling saya suka dekat giffy shop nie ialah soft toys dia, comel giler! lagi-lagi toys atasinchi tue. dekat giffy nie jugak kita boleh beli barangan dia dan buat sebagai hadiah hari jadi, contohnya soft toys, misalnya anda ada anak buah atau anak, boleh lah belikan soft toys nie sebagai hadiah. dan paling bestnya lagi siap ada birthday card lagi, dan yang bestnya lagi, giffy nie siap sediakan servis untuk balut hadiah lain, dan semua wrapping dia unik-unik. nie antara gambar barangan yang paling saya suka


comelnya atasinchi and shrek tue :) kalau anak buah tengok mesti suruh beli, hehe


nie antara birthday card yang dibuat, comelkan!

 contoh wrapping servis yang disediakan


nie pulak antara button yang dijual, tengok warna dan bentuk pun dah tergoda, unikkan!


nie pulak door gift, nanti nak kawen boleh lah cari dekat giffy :)

okey, anda juga boleh datang sendiri dekat kedai giffy yea di wangsa walk mall, tapi kalau malas just bukak blog giffy dah jugak boleh buat order disitu, dan pihak giffy akan pos, wah! mudahkan jimatkan masa! jom kita bershopping di giffy, pasti tak menyesal sebab semua barang-barang yang dijual sunggul COMEL!




No comments: