03 December 2010

Header untuk qila



ok nie first time nak join contest.. sebenarnya hari tue buat blogwalking and then terjumpa pulak contest cik qila nie, macam best jew contest yang dia buat, dia suruh create header untuk blog dia. so memandangkan saya nie banyak sangat masa terluang, hehe and deceide nak wat header untuk cik qila.

tak tau lah qila suka tak kan, sebab kita tak kreatif sangat T_T
ok, saya pilih warna pink, purple and kuning cair untuk wat header nie, untuk nampak kan warna lembut, hikhik...jadi setelah di edit sebaik mungkin, nie lah hasilnya...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



* klik untuk menjadikan gambar lebih gemuk


ok, diharap cik qila sudi terima contest nie. kepada yang nak join contest nie boleh klik SINI untuk lihat syarat-syarat contest nie

1 comment:

qilarazak said...

awww. comel nyee.. siap ada bunga mcam aksesori pulak.. hihih. thnks sudi join yaa..